Cosul dvs. este gol

ELECTRA

Interfoane

ESI Bussineseste o companie înființată la începutul anului 2011 și are personal specializat cu experiență în domeniu.

Este o companie cu capital 100% românesc ce oferă servicii de reparații, montaj, distribuție interfoane marca ELECTRA.

 

ESI Bussinesa fost înființată ca răspuns la cererea pieței privind necesitatea serviciilor rapide și de înaltă calitate.

 

ESI Bussinesdistribuie echipamente ELECTRA în toată țara prin magazinul online www.electradistributie.ro și colaborează cu instalatorii din București având un  showroom deschis  cu echipamentele de interfonie ELECTRA.

Acordă suport tehnic de specialitate instalatorilor.

Oferă un pachet complet de servicii(Consulting calificat, Suport tehnic, Documentații tehnice, Configurarea necesarului de echipamente pentru proiecte).

 

Parteneriatul nostru cu marca ELECTRA a luat ființă tot în anul 2011 și suntem distribuitori oficiali pentru echipamentele de interfonie ELECTRAfabricate în Romania.

 

ELECTRA este o companie 100% româneasca, specializată în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme de interfonie, control acces și echipamente electronice, activând din anul 1991 atât in Romania, cât și pe piețele din străinătate.

Povestea ELECTRA începe cu o idee: cum ar fi ca oricine să poată beneficia de un plus de siguranță, cu eforturi minime? Cu acest scop în minte, pornim într-o călătorie de 28 de ani în lumea tehnică a cercetării, dezvoltării și producerii de interfoane, pentru a găsi cele mai avansate și accesibile soluții pentru clienții noștri.

În tot acest timp, ELECTRA ține pasul cu inovațiile tehnologice și cu nevoile clienților, lansând produse 100% fabricate în Romania, cu funcțiuni practice și moderne.

Design-ul simplu si avangardist, precum și interfața prietenoasă a produselor, transformă interfoanele ELECTRA în adevărate gadget-uri pentru locuințe și birouri.

Diversitatea facilităților de producție din cadrul companiei duce la segmentarea acesteia în anul 2008 și la împărțirea pe trei arii majore de activitate, astfel luând naștere ELECTRA Grup, formată din 3 firme specializate.


spacer
PRO TV
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
anpc-sal

SOL
InterfoaneInterfoane
Website detinut de ESI BUSSINES S.R.L., CIF: RO28236193, Reg.Com: J23/772/2011

electradistributie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.