Cosul dvs. este gol

ELECTRA

Japonia de la marginea Iașului

electra fabrica noua 1La marginea Iașului a răsărit o fabrică 100% românească dar care arată ca-n Japonia. Liniile de la Electra sunt aproape complet automatizate, producția de circuite imprimate este extrem de performantă iar mai bine de 50% din ”recoltă” merge la export. Atenție, export pe piețe superpretențioase (cu Germania în frunte), semn clar că la Electra se lucrează ”ca-n Japonia”. ”Ne pregătim să aducem și 10 roboțiGlumind un pic, ei sunt idealul pentru că nu cer concedii și nici măriri de salarii. Acum serios vorbind, deși investiția e mare amortizarea unui robot se face cam într-un an”, a spus fondatorul și acționarul majoritar al Electra, Marian Berdan.
 
 
Fabrică desenată de fiica patronului
Am investit peste 7,5 milioane euro în construcția fabricii de la Miroslava. E de 3 ori mai mare decât cea din zona Tudor VladimirescuMarea mea mândrie este că noua fabrică a fost proiectată de fata mea. Alexandra a și fost premiată pentru acest proiect de Romanian Business Award”, se laudă Marian Berdan. 
           
Extrem de meticulos, acesta a monitorizat în permanență șantierul ținând din scurt investiția. ”Eu făceam săptămânal ședințe prin care monitorizam costurile, știam la milimetru ce resurse au fost alocate și pe ce dau banii”, a admis el.  
 
electra roboti
 
Este de 20 de ani nr 1 în România
Fondatorul Electra - Marian Berdan - este un inginer cam ”nebun” ce a visat încă din 1991 producție industrială, cercetare, export. A dat lovitura la sfârșitul anuilor 90 când efectiv a cucerit România cu, acum, banalul interfon. ”Aveam 75% din piața de interfoane din țară”, a rememorat Berdan. 
         
Ulterior, Electra a evoluat din ”cel mai important producător român de interfoane” în ”producător de sisteme inteligente pentru locuinţe”. Vinde tot felul de chestii electronice în toată lumea bifând până acum aproape jumătate de glob. ”Am vândut recent videointerfoane în Africa de Nord, am deschis o reprezentanță și în Mexic, dar baza rămân Germania, Austria, în general Europa de Vest”, povestește Berdan. 

spacer
PRO TV
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
anpc-sal

SOL
InterfoaneInterfoane
Website detinut de ESI BUSSINES S.R.L., CIF: RO28236193, Reg.Com: J23/772/2011

electradistributie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.